Karta
Björnskådning Wild Nordic

Scandinavian Xperience

Du kanske tror att du sett det mesta av Sverige. Vi tror att du missat det bästa.
Boende
Loading...

* När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktiviteter
Evenemang
Resa

På gång

 • Hits For You - Julbord med Show!

  lör 3 dec - tors 22 dec

  Missa inte Hits For You's fantastiska julbord i samband med en sprakande show!

  Läs mer
 • Fika på svenska

  lör 3 dec - lör 17 dec

  Vill du träna svenska? Då är du välkommen till oss! Varje måndag bjuder Stadsbiblioteket på kaffe och vi pratar om olika ämnen tillsammans.

  Läs mer
 • Fantastiskt skärgårdsjulbord på Axmarbryggas Havskrog

  lör 3 dec - tors 22 dec

  Precis som tidigare år serverar vi på Axmarbrygga Havskrog mellan 18 november-22 december det som hör julen till - ett klassiskt svenskt hemlagat julbord i fantastisk skärgårdsmiljö. Detta kryddar vi med en del intressanta gastronomiska julbordsnyheter. Vi är noggranna med att laga maten från grunden, vilket märks på tallriken. Det är fisk- och skaldjur som är våra specialiteter, men vi fortsätter naturligtvis att servera nytrancherad fläsk- och oxfilé som napperas med bryggornas speciella såser. Därutöver dukas ett uppskattat desserbord upp. Vi har ett mycket attraktivt julbordserbjudande från 399 kr inkl. moms på såväl Axmarbrygga Havskrog som Furuviks Brygga.

  Läs mer
 • Fantastiskt skärgårdsjulbord på Furuviks Brygga

  lör 3 dec - tors 22 dec

  Avnjut Furuviks Bryggas omsorgsfullt hemlagade julbord i fantastisk miljö med utsikt över det vinterklädda Bottenhavet. Om ni vill uppleva riktigt gammal god julstämning så är det Furuvik som gäller! Vi lägger en stor ära i att göra maten från grunden, vilket märks på tallriken.

  Läs mer

KARTA

Gävleborg