Boende
Loading...

* När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktiviteter
Evenemang
Resa

På gång

 • Ljuständning i Söderhamn

  tors 24 dec - lör 6 jan

  Traditionen går tillbaka till 1793 då Drottningkronan tändes första gången. Kungakronan tändes första gången i samband med konung Carl XIV Johan besök i Söderhamn 1835. Missa inte den unika ljuständningen i Söderhamn!

  Läs mer
 • Taysta - vinprovning, ölprovning och whiskyprovning i Gävle!

  fre 16 sep - lör 30 jun

  Njut av goda smakkombinationer i en mysig miljö tillsammans med en härlig sommelier i centrala Gävle! Vi arrangerar i Gävle olika vinprovningar, ölprovningar och whiskyprovningar.  

  Läs mer
 • Biblioterapi-bokcirkel

  tors 23 nov - tors 21 dec

  Biblioterapi är ett välkänt begrepp i många länder. Genom att läsa böcker om ett ämne och sedan diskutera det i en grupp så kan det användas som ett komplement till vanlig samtalsterapi. Vi kommer att läsa en roman eller faktabok om ett visst tema och sedan diskutera boken tillsammans. Tema Skilsmässa Torsdag 14 september Det är något som inte stämmer av Martina Haag Torsdag 28 september Århundradets kärlekskrig av Ebba Witt-Brattström Torsdag 12 oktober Happy Happy av Maria Sveland Tema Missbruk och medberoende Torsdag 26 oktober Djävulsdansen: bli fri från medberoende av Sanna Lundell och Ann Söderlund Torsdag 9 november Anhörig av Katerina Janouch Torsdag 23 november Glöm mig av Alex Schulman Tema Glädjen till livet Torsdag 7 december Det händer när du vilar av Tomas Sjödin Torsdag 21 december Lyckan i det lilla av Ernst Kirschsteiger

  Läs mer
 • Bondens egen marknad

  fre 24 nov - lör 16 dec

  Bondens egen marknad på Stortorget

  Läs mer