Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

INSTÄLLT - En kväll med Thorsten Andreassen - En skruvad show med magi & verbal graffiti

Område: Hudiksvall stad
Arena/Plats: Hudiksvalls Teater
Kategori: Show

Från 225 SEK

Han ska få publiken att sväva. Både mentalt och rent fysiskt. Kom och se ”En kväll med Thorsten Andreassen – En skruvad show med magi och verbal graffiti”

Med sin unika och breda erfarenhet från cirkusvärlden och Dramatens stora scen bjuder denne mångsidige trollkarl och komiker nu på en avskalad, personlig och värmande föreställning. Med närhet och humor överraskar han med spektakulära nummer. Vi som sett denne medryckande scenpersonlighet tidigare känner till hans lustfyllda interaktion med publiken och häpnadsväckande specialitet: att jonglera pingisbollar med endast munnen!

Thorsten Andreassen var med och bildade Gycklargruppen, som var Sveriges första nycirkusgrupp med ett otal framgångsrika varietéer och TV-shower i Sverige och i Europa. Utöver tusentals egna föreställningar startade han 2010 Stockholm Street Festival som turnerar runt om i Sverige med internationella gatuartister.

Ett av numren i den nya showen är en miljömedveten hommage till Greta Thunberg. För varje såld biljett planterar Thorsten därför ett träd genom VI-skogen.
Ta chansen att se hans nya show på Hudiksvallsteatern 15 februari 2020!

Snabbfakta

Prisinformation
inklusive service avgifter

Kontaktinformation

Telefonnummer
46 0706414009
Mobilnummer
46 0706414009
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Thorsten Andreassen
E-post
[email protected]
Åldersgräns
13

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 157 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11,7 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,3 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.

I närheten avBOKA MED OSS

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-02-16 09:58:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7122.cbischannel-17837.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails